Programma (PDF)
Lijst van deelnemers (PDF 670 ko)

Voorverkoop beschikbaar!
Klik op de afbeelding hieronder.

Parcours

Comblain au pont

Environnement

Carte Ourthe-Amblève

ROUTE
Het gebied van Comblain au Pont biedt het voordeel van het hebben van uitzonderlijke gebieden. De 10 kilometer lange baan is volledig getraceerd rond het dorpscentrum en tussen de dorpen Poulseur en Comblain aan de Pont. Door de toegang faciliteiten, de cursus en de zeer veeleisende en spectaculaire gebieden, zal het publiek in staat om permanent in contact met de piloten.

KUNSTMATIGE BARRIÈRES
Een kunstmatige sectie zal worden geïnstalleerd in het centrum van het dorp Comblain-au-Pont voor zaterdag qualifiers, het dient ook als onderdeel n ° 1 voor zondag.

DE VOORDELEN VAN DE ROUTE

  • Het circuit: Veeleisende en spectaculaire gebieden op een 10km pad door de paden, paden en in het bos grenzend aan het centrum van Comblain aan de brug.
  • De toegang tot de weg: het circuit is gemakkelijk bereikbaar en ligt op tien kilometer van drie snelweg afritten. (45,46,47)

Zijn professionele infrastructuur:

  • Voor het publiek: grote receptie parkeerplaatsen bij de ingang van de stad die geschikt is voor de toeschouwers. Gemakkelijke toegang tot de gehele lengte van de proefbaan met een adembenemend uitzicht op verschillende locaties en een winkelcentrum gebied.
  • Voor piloten: een gastvrije infrastructuur met alle voorzieningen, een paddock voor de installatie van teams in het hart van het dorp
    voor de veiligheid: de commissarissen posten verspreid over de cursus en medisch centrum in Comblain bij de brug. voor de media: een perscentrum met de modernste communicatiemiddelen
  • Voor ambtenaren: uitzonderlijke arbeidsvoorwaarden
Bekijk hier de hotels en vele pensions

R-Hotel

R Hotel ervaringen en umami, vierkant Philippe Gilbert 1
B-4920 Remouchamps-België. T. + 32 (0) 4 247 55 55

Vakantiehuis Ourthe-Vesdsre-Amblève

Rue du Louveigné 3, 4920 Remouchamps

Tel. +32 (0)4 384 35 44

Info@ovatourisme.be

Camping

Arden Parks website